Uriage Roseliane Crema Anti-Roseata, 40ml

  • -20%
Uriage Roseliane Crema Anti-Roseata, 40ml -  - URIAGE
Uriage
P479849839

Special concepută pentru pielea normală, sensibilă, cu roșeastă. Calmează senzația de căldură, de strângere (extracte de Ginseng și alge roșii), estompând, în același timp, și roșeața. Excelența bază de machiaj, conține pigmenți verzi, care estompează roșeața.

[...]

Descriere: Uriage Roseliane Crema Anti-Roseata, 40ml

Special concepută pentru pielea normală, sensibilă, cu roșeastă. Grație asocierii unor complexe brevetate (TLR2-Regul, SK5R – rol anti-inflamator) cu Apă Termală Uriage, această cremă reface și consolidează bariera cutanată (complex brevetat Cerasterol-2F), protejând-o împotriva agresiunilor din mediul înconjurător. Calmează senzația de căldură, de strângere (extracte de Ginseng și alge roșii), estompând, în același timp, și roșeața. Excelența bază de machiaj, conține pigmenți verzi, care estompează roșeața. Textura sa non-grasă asigură un confort imediat și hidratează în profunzime.

Compoziție:
Apa Termală Uriage, complex brevetat Cerasterol-2F, complex brevetat SK5R, complex brevetat TRL-2 Regul, unt de shea, extract de Ginseng și alge roșii.
Fără parabeni. Produs hipoalergenic, non-comedogenic.

Indicații:
Piele predispusă la roșeață, cuperozică.

Utilizare:
Se aplică dimineața și seara pe tenul perfect curat și uscat.

Prezentare:
40 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review