Uriage Hyseac Crema Restructuranta, 40ml

  • -20%
Uriage Hyseac Crema Restructuranta, 40ml -  - URIAGE
Uriage
Gama Hyseac
P38909
HYSEAC R este aliatul perfect pentru pielea care s-a uscat ca urmare a tratamentelor, Intrucat Ii reda confortul imediat si pe termen lung. Calmeaza imediat Formula Imbogatita cu complexul [...]

Descriere: Uriage Hyseac Crema Restructuranta, 40ml

HYSEAC R este aliatul perfect pentru pielea care s-a uscat ca urmare a tratamentelor, Intrucat Ii reda confortul imediat si pe termen lung.

Calmeaza imediat

Formula Imbogatita cu complexul TLR2-REGUL (brevetat de Uriage) si extract din cactus Opuntia Intareste capacitatea calmanta a produsului si asigura confort imediat.

Restabileste bariera pielii

Datorita complexului Cerasterol-2F brevetat, acest produs ajuta la refacerea si Intarirea barierei pielii respectand totodata fiziologia sa naturala.

Hidrateaza

Ingredientele active asigura o hidratare de lunga durata.

Ingrediente active: Apa Termala Uriage, Cerasterol-2F, TLR2-REGUL, Extract din cactus Opuntia.

Hipoalergenic. Non-comedogenic. Fara ulei

Utilizare:

Aplicati dimineata si/sau seara pe pielea bine curatata si uscata. Evitati contactul cu ochii. Testat pe piele predispusa la acnee. Pentru uz zilnic.

Prezentare:

40ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review