The Ordinary Suspensie de Acid Azelaic, 10%, 30ml

The Ordinary Suspensie de Acid Azelaic, 10%, 30ml - CREME-HIDRATARE - THE ORDINARY
The Ordinary
P479849500
Descriere: Formula multifunctionala pentru stralucire. Gasit in cereale, Acidul Azelaic este produs in mod natural de drojdia care traieste in mod normal pe piele. Lumineaza pielea, imbunatatind vizibil aspectul acesteia [...]

Descriere: The Ordinary Suspensie de Acid Azelaic, 10%, 30ml

Descriere:

Formula multifunctionala pentru stralucire. Gasit in cereale, Acidul Azelaic este produs in mod natural de drojdia care traieste in mod normal pe piele.

Lumineaza pielea, imbunatatind vizibil aspectul acesteia si reduce petele. Este un ingrediente de suport multi-functional pentru toate tipurile de piele si de asemenea actioneaza ca un antioxidant eficient. Aceasta formula sub forma de gel-crema ofera o concentratie ridicata, de 10 %, de Acid Azelaic pur.

Ingrediente: Aqua (Water), Isodecyl Neopentanoate, Dimethicone, Azelaic Acid, Dimethicone/Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Dimethyl Isosorbide, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polysilicone-11, Isohexadecane, Tocopherol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Isoceteth-20, Polysorbate 60, Triethanolamine, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Mod de folosire:

Se aplica pe fata dimineata si /sau seara. Imbunatateste vizibil stralucirea si aspectul tenului. A se evita contactul cu ochii si gura. Pe timpul zilei este recomandat sa folositi protectie solara.

Nota: Produsul vine intr-un ambalaj cu protectie UV.

Ph: 4.00 - 5.00. Nu este testat pe animale. Produs vegan.

Atentie! A nu se folosi (sau cel putin alternati) cu peptide.

Precautii:

Pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. Nu lasati la indemana copiilor. Daca apar iritatii, intrerupeti utilizarea si consultati medicul. Utilizati conform instructiunilor si numai pe pielea fara leziuni. Este recomandat sa efectuati un test alergologic cutanat



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review