The Ordinary Solutie Tonica cu Acid Glicolic 7%, 240 ml

The Ordinary Solutie Tonica cu Acid Glicolic 7%, 240 ml - CREME-HIDRATARE - THE ORDINARY
5.0 (1 review-uri)
The Ordinary
P459800038

Acidul glicolic The Ordinary  este un acid alfa hidroxi care exfoliază pielea. Această soluție tonică oferă pielii o exfoliere ușoară pentru o piele luminoasă și mata, îmbunătățind structura pielii.

[...]

Descriere: The Ordinary Solutie Tonica cu Acid Glicolic 7%, 240 ml

Acidul glicolic este un acid alfa hidroxi care exfoliază pielea. Această soluție tonică oferă pielii o exfoliere ușoară pentru o piele luminoasă și mata, îmbunătățind structura pielii. Produsul conține derivați de origine vegetală din boabe de piper Tasmanian care ajută la reducerea iritațiilor care sunt asociate acizilor din compoziție.

Mod de utilizare:

Este de preferat să aplicați după-amiază, nu mai mult de o aplicare pe săptămână. Curățați-vă pielea, apoi tamponați fața și gâtul cu o dischetă demachiantă pe care ați aplicat în prealabil produs. Evitați contactul cu ochii și zona acestora. Nu clătiți, aplicați în continuare celelalte produse cosmetice. Dacă apar iritații și acestea persistă, opriți aplicarea produsului și consultați un specialist.

Ingrediente:

Aqua (Water), Glycolic Acid, Rosa damascena flower water, Centaurea cyanus flower water, Aloe Barbadensis Leaf Water, Propanediol, Glycerin, Triethanolamine, Aminomethyl Propanol, Panax Ginseng Root Extract, Tasmannia Lanceolată Fruit/Leaf Extract, Aspartic Acid, Alanine, Glycine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glutamic Acid, Arginine, PCA, Sodium PCĂ, Sodium Lactate, Fructose, Glucoșe, Sucrose, Urea, Hexyl Nicotinate, Dextrin, Citric Acid, Polysorbate 20, Gellan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Prezentare:

240 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review