The Ordinary Solutie Exfolianta cu AHA 30% si BHA 2%, 30 ml

The Ordinary Solutie Exfolianta cu AHA 30% si BHA 2%, 30 ml -  - THE ORDINARY
The Ordinary
P459800035
The Ordinary Solutie exfolianta cu AHA 30% si BHA 2% 30 ml O solutie ce exfoliaza pielea si ofera un aspect stralucitor si uniform. Combinatia dintre acizii Alfa-Hidroxi si [...]

Descriere: The Ordinary Solutie Exfolianta cu AHA 30% si BHA 2%, 30 ml

The Ordinary Solutie exfolianta cu AHA 30% si BHA 2% 30 ml O solutie ce exfoliaza pielea si ofera un aspect stralucitor si uniform. Combinatia dintre acizii Alfa-Hidroxi si cei Beta-Hidroxi ofera o exfoliere mai profunda, combate petele si ofera stralucire tenului. Solutia are vascozitate redusa si este conceputa pentru a fi folosita pe post de masca.

Mod de utilizare:

O aplicare pe saptamana, de preferat dupa-amiaza. Curatati fata apoi aplicati produsul; lasati sa actioneze dar nu mai mult de 10 minute. Clatiti cu apa calduta. Evitati contactul cu ochii si zona acestora.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review