The Ordinary Solutie de Acid Ascorbic Etilat 15 %, 30ml

P459800071
The Ordinary Solutie de Acid Ascorbic Etilat 15 %, 30ml - CREME-HIDRATARE - THE ORDINARY
The Ordinary
Proprietăți: Soluția extrem de stabilă de 15% Acid Acorbic Etilat, este o formulă fără apă ce oferă o abordare directă pentru a obține un ten radiant ș [...]

Descriere: The Ordinary Solutie de Acid Ascorbic Etilat 15 %, 30ml

Proprietăți:

Soluția extrem de stabilă de 15% Acid Acorbic Etilat, este o formulă fără apă ce oferă o abordare directă pentru a obține un ten radiant și sănătos. Spre deosebire de alți derivați ai Vitaminei C, această formă etilată acționează direct că Vitamina C și este mai aproape de greutatea moleculară a acesteia, lucru ce permite obținerea unor rezultate mult mai vizibile și oferă un profil de stabilitate mult mai bun decât orice formă cunoscută de Vitamina C.

Mod de utilizare:

Aplicați câteva picături pe față dimineață și seara. Ingrediente: Propanediol, Ethyl Ascorbic Acid. Nu conține: apă, alcool, ulei, silicon, gluten, nuci, alune sau alte derivate. Produs vegan. Nu a fost testat pe animale.

Precauții:

Doar pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat și răcoros. Evitați contactul cu ochii. Nu utilizați dacă sunteți alergic sau aveți sensibilitatea la unul dintre ingredientele menționate pe etichetă. Dacă apar iritații sau reacții alergice, întrerupeți imediat folosirea produsului și consultați medicul.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review