The Ordinary Retinol 1% in Squalane, 30 ml

P459800042
The Ordinary Retinol 1% in Squalane, 30 ml - CREME-HIDRATARE - THE ORDINARY
The Ordinary
Proprietăți: Conține 1% Retinol pur, un ingredient cunoscut pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire. Produsul acționează la fel ca un serum, reduce eficient liniile fine, [...]

Descriere: The Ordinary Retinol 1% in Squalane, 30 ml

Proprietăți:

Conține 1% Retinol pur, un ingredient cunoscut pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire. Produsul acționează la fel ca un serum, reduce eficient liniile fine, ridurile și menține pielea tânără. De asemenea, are rezultate dovedite și asupra efectelor cauzate de expunerea pielii la radiațiile ultraviolete.

Mod de utilizare:

Aplicați seara câteva picături pe tenul curat, după serumuri pe bază de apă, dar înaintea produselor cu formula grasă.

Ingrediente:

Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Retinol, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Hydroxymethoxyphenyl Decanone, BHT.

Precauții:

Retinoizii pot crește sensibilitatea pielii la radiațiile UV, folosiți produse cu SPF. Acest produs nu este un tratament anti-acnee. Se recomandă evitarea tratementelor ce conțin retinoid în timpul sarcinii sau alpătării.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review