The Ordinary Retinol 0.2% in Squalane, 30 ml

P459820802
The Ordinary Retinol 0.2% in Squalane, 30 ml - CREME-HIDRATARE - THE ORDINARY
The Ordinary
Proprietăți: Soluție fără apă, cu un conținut de 0.2% Retinol pur, ingredient cu beneficii în reducerea și prevenirea apariției liniilor fine și a ridurilor. [...]

Descriere: The Ordinary Retinol 0.2% in Squalane, 30 ml

Proprietăți:

Soluție fără apă, cu un conținut de 0.2% Retinol pur, ingredient cu beneficii în reducerea și prevenirea apariției liniilor fine și a ridurilor. De asemenea minimizează efectele cauzate de razele UV și încetinește procesul de îmbătrânire. Tehnologia cu care a fost dezvoltat produsul, nu permite formulei să irite pielea.

Mod de utilizare:

Seara, pe tenul curat și după serumpe baza de apă sau tratamente cu formula complexă, aplicați în mod uniform o cantitate mică de produs.

Ingrediente:

Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Retinol, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, BHT.

Precauții:

Retinoizii pot crește sensibilitatea pielii la radiațiile UV, de aceea este recomandat să folosiți produse cu SPF. Acest produs nu este un tratament anti-acnee. Se recomandă evitarea tratementelor ce conțin retinoid în timpul sarcinii sau alpătării.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review