The Ordinary Primer Fluid, 30 ml

The Ordinary Primer Fluid, 30 ml - CREME-HIDRATARE - THE ORDINARY
The Ordinary
P459800045
Această nouă generație de primer este o formulă ușoară, ca de serum, care crește întinderea machiajului ulterior și evită acumularea nenaturală și neuniformă a pigmenților, în [...]

Descriere: The Ordinary Primer Fluid, 30 ml

Această nouă generație de primer este o formulă ușoară, ca de serum, care crește întinderea machiajului ulterior și evită acumularea nenaturală și neuniformă a pigmenților, în special în jurul ochilor și în zonele cu piele uscată. Produsul este și iluminator, hidratează fără a lăsa un aspect uleios pentru un look natural.

Mod de utilizare:

Folosiți ca ultimul pas în pregătirea de dinaintea machiajului. Ingrediente: Hexamethyldisiloxane, Cyclopentasiloxane, Caprylyl Methicone, PEG-12 Dimethicone/PPG-20 Crosspolymer, Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Tocopherol. Nu conține: Apă, Ulei. De asemenea nu conține nuci/alune sau alte derivate. Nu este testat pe animale. Produs natural.

Prezentare:

30ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review