The Ordinary Ascorbil Fosfat de Magneziu 10%, 30 ml

The Ordinary Ascorbil Fosfat de Magneziu 10%, 30 ml -  - THE ORDINARY
The Ordinary
P459800047
Vitamina C este un antioxidant eficient, care oferă strălucire pielii și reduce semnele de îmbătrânire. În forma pură, Vitamina C este instabilă în apă. Ascorbil Fosfat de [...]

Descriere: The Ordinary Ascorbil Fosfat de Magneziu 10%, 30 ml

Vitamina C este un antioxidant eficient, care oferă strălucire pielii și reduce semnele de îmbătrânire. În forma pură, Vitamina C este instabilă în apă.

Ascorbil Fosfat de Magneziu este un derivat solubil în apă al Vitaminei C. Este mai stabil în apă și mai puțin puternic decât Acidul Acordic-L. Această formulă este o cremă ușoară și oferă 10% Ascorbil Fosfat de Magneziu. Pe lângă beneficiile generale ale Vitaminei C pure, a fost demonstrat că MAP conferă strălucire pielii mai mult decât orice derivat al Vitaminei C.

Mod de utilizare:

Aplică o cantitate mică din această cremă pe față dimineață și seara după ce ați aplicat serum pe bază de apă.

Ingrediente:

Aqua (Water), Coco Caprylate/Caprate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Isodecyl Neopentanoate, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Dodecane, Disteardimonium Hectorite, Polyglycerol-3 Diisostearate, Polyglycerol-3 Polyricinoleate, Glycerin, Hexamethyldisiloxane, Terminalia Ferdinandiană Fruit Extract, Tocopherol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Chlorphenesin. Nu conține nuci/alune sau alte derivate. Nu este testat pe animale. Produs natural. ph: 6.50 - 7.50

Prezentare:

30ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review