The Ordinary Acid Hialuronic 2%+ B5, 30ml

The Ordinary Acid Hialuronic 2%+ B5,  30ml - CREME-HIDRATARE - THE ORDINARY
The Ordinary
P459800033
O formulă de suport hidratanta cu acid hialuronic narural ultra-pur. Acidul hialuronic poate să absoarbă de 1000 de ori mai multă apă decât volumul propriu. Dimensiunea moleculară a [...]

Descriere: The Ordinary Acid Hialuronic 2%+ B5, 30ml

O formulă de suport hidratanta cu acid hialuronic narural ultra-pur. Acidul hialuronic poate să absoarbă de 1000 de ori mai multă apă decât volumul propriu. Dimensiunea moleculară a HA determina adâncimea acțiunii sale în piele.

Produsul este susținut cu ados de Vitamina B5, care de asemenea îmbunătățește hidratarea la suprafață. Această formulă combină greutatea molecurară joasă, medie și ridicată a HA, precum și o ultimă generație de acid hialuronic reticulat care combină o concentrație de 2% pentru o hidratare în profunzim, într-o formulă fără ulei.

Mod de utilizare:

Aplicați câteva picături pe față dimineață și seara înainte de cremă.

Ingrediente:

Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Propanediol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Panthenol, Ahnfeltia Concinna Extract, Glycerin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol. Nu conține: Silicon. De asemenea nu conține nuci/alune sau alte derivate. Nu este testat pe animale. Produs natural. pH: 6.50 - 7.50

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review