The Ordinary Acid Ascorbic 8% + Alpha Arbutin 2%, 30 ml

P459800072
The Ordinary Acid Ascorbic 8% + Alpha Arbutin 2%, 30 ml - CREME-HIDRATARE - THE ORDINARY
The Ordinary
Produsul combină două dintre cele mai puternice ingrediente ce conferă strălucire pielii: Vitamina C pură și Alpha Arbutin, ambele solubilizate într-o formulă lipsită de apă pentru o stabilitate [...]

The Ordinary Acid Ascorbic 8% + Alpha Arbutin 2%, 30 ml

Produsul combină două dintre cele mai puternice ingrediente ce conferă strălucire pielii: Vitamina C pură și Alpha Arbutin, ambele solubilizate într-o formulă lipsită de apă pentru o stabilitate ideală.

Proprietăți:

- vitamina C este un antioxidant eficient ce conferă luminozitate și reduce semnele îmbătrânirii;

- Alpha Arbuținul este un ingredient activ biosintetic, foarte purificat, ce reduce petele și corectează aspectul neuniform al tenului;

- nu conține: apă, alcool, ulei, silicon, gluten, nuci, alune sau alte derivate;

- produs vegan.

Mod de utilizare:

Aplicați câteva picături pe față dimineață și seara. Folosiți protecție solară pe timpul zilei. Vitamina C și Alpha Arbuținul sunt mai puțin stabile în apă, de aceea folosirea lor în formule ce conțin apa este descurajată. Produsul este o soluție stabilă, nu conține apa sau ulei, totuși se poate simți puțin "uleioasă" câteva secunde după aplicare. Atenție! A nu se folosi cu Niacinamidă. A nu se folosi (sau cel puțin alternați) cu peptide.

Ingrediente:

Propanediol, Ascorbic Acid, Alpha-Arbutin.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review