The Ordinary Acid Alpha Lipoic 5%, 30ml

The Ordinary Acid Alpha Lipoic 5%, 30ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/CREME-HIDRATARE - THE ORDINARY
The Ordinary
P459820790
Proprietăți: Acidul alfa lipoic este un puternic antioxidant ce poate restabili aspectul pielii și poate îmbunătăți vizibil tonusul acesteia când este folosit local. Formula acestui produs
Se incarca ofertele...

Descriere The Ordinary Acid Alpha Lipoic 5%, 30ml

Proprietăți:

Acidul alfa lipoic este un puternic antioxidant ce poate restabili aspectul pielii și poate îmbunătăți vizibil tonusul acesteia când este folosit local. Formula acestui produs folosește o concentrație mare de 5% de acid alfa lipoic pur.

Mod de utilizare:

Aplicați 2 – 3 picături pe întreaga față de maximum 2 – 3 ori pe săptămână. Acest tratament este foarte concentrat și utilizarea zilnică nu este recomandată. Aplicați produsul pe timp de noapte. Nu folosiți pe iritații sau pe pielea sensibilă.

Ingrediente:

Propanediol, ThiocticAcid. Nu conține apă, ulei, silicon, nuci / alune sau alte derivate.

Prezentare:

30 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.