Spray reparator absorbant Cicalfate+, 100ml, Avene

Spray reparator absorbant Cicalfate+, 100ml, Avene - CREME-HIDRATARE - AVENE
AVENE
P479849656

Spray-ul este recomandat pentru piele sensibila, iritata si predispusa la macerare. Favorizeaza refacerea naturala a pielii datorita celor trei ingrediente active: [C+ Restore]TM – o inovatie brevetata, dezvoltata in laboratoarele Pierre Fabre, care favorizeaza procesul de refacere a epidermului. Combinatia de sulfat de cupru si sulfat de zinc limiteaza riscul de proliferare bacteriana.

[...]

Descriere: Spray reparator absorbant Cicalfate+, 100ml, Avene

Spray-ul este recomandat pentru piele sensibila, iritata si predispusa la macerare. Favorizeaza refacerea naturala a pielii datorita celor trei ingrediente active: [C+ Restore]TM – o inovatie brevetata, dezvoltata in laboratoarele Pierre Fabre, care favorizeaza procesul de refacere a epidermului. Combinatia de sulfat de cupru si sulfat de zinc limiteaza riscul de proliferare bacteriana. Foarte bogat in Apa Termala Avene, spray-ul calmeaza disconfortul de la nivelul epidermului. Bogat in pudre absorbante, usuca iritatiile superficiale ale pielii. Formula special creata pentru a minimiza riscul unei reactii alergice – non-comedogenica. Spray-ul poate fi utilizata atat de bebelusi, copii, cat si adulti.

Ingrediente:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). ZINC OXIDE. HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. WATER (AQUA). 1,2 HEXANEDIOL. AQUAPHILUS DOLOMIAE FERMENT FILTRATE. ARGININE. CAPRYLYL GLYCOL. COPPER SULFATE. HECTORITE. SCLEROTIUM GUM. TROMETHAMINE. ZINC SULFATE.

Substante active: [C+ Restore]TM, sulfat de cupru si sulfat de zinc, foarte bogat in Apa Termala Avene.

Mod de utilizare:
Curatati zona afectata a pielii, agitati flaconul si pulverizati de doua ori pe zi (pana la ameliorarea aspectului pielii).

Precautii:

  • Numai pentru uz extern.
  • A se evita contactul cu ochii.
  • Nu inhalati.
  • Utilizati produsul in zone bine ventilate.
  • A se pastra intr-un loc uscat, racoros, ferit de lumina directa a soarelui.

Prezentare:
100ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review