Ser pentru toate tipurile de ten Life Idealia, 30 ml, Vichy

Ser pentru toate tipurile de ten Life Idealia, 30 ml, Vichy - CREME-HIDRATARE - VICHY
Vichy
Gama Idealia
P438796615
Primul idealizator* al pielii, testat de ritmul vietii tale,. * de la Vichy Ser pentru fata pentru toate femeile, indiferent de varsta, tipul de ten sau culoarea pielii. Eficacitate: Cauti cel [...]

Descriere: Ser pentru toate tipurile de ten Life Idealia, 30 ml, Vichy

Primul idealizator* al pielii, testat de ritmul vietii tale,.
* de la Vichy
Ser pentru fata pentru toate femeile, indiferent de varsta, tipul de ten sau culoarea pielii.

Eficacitate:
Cauti cel mai bun serum de fata?
Idealia Life Serum este o combinatie unica de ingrediente active brevetate, [LR2412+LHA], creata pentru a repara impactul stilului de viata asupra tuturor indicatorilor calitatii pielii:
LR2412, derivat al Acidului Iasmonic, este inspirat din procesul de reparare al Iasomiei, care in starea sa naturala raspunde agresiunilor mediului extern secretand un acid reparator. LR2412 accelereaza repararea epidermului si imbunatateste capacitatea pielii de a se auto-apara.

Pentru prima oara, LR2412 este asociat cu LHA, derivat al Acidului Salicilic. Acesta stimuleaza reinnoirea celulara pentru o piele obosita. Permite, de asemenea, reducerea defectelor pigmentare la suprafata pielii, datorita efectului sau exfoliant si imbunatateste calitatea tenului, prin cresterea capacitatii de a reflecta lumina la suprafata pielii.
impreuna, aceste doua ingrediente puternice actioneaza asupra tuturor indicatorilor calitatii pielii: imbunatatesc textura tenului actionand asupra parametrilor de la suprafata pielii. in plus, au efect si asupra culorii tenului, iar asocierea dintre LR2412 si LHA actioneaza si asupra indicatorilor care echilibreaza pielea.

Serul pentru fata Idealia Life Serum este potrivit tuturor tipurilor de ten, chiar si pentru cel sensibil.
Formula hipoalergenica, fara parabeni, testata sub control dermatologic pe piele sensibila. Serum de fata imbogatit cu apa termala Vichy, calmanta si regeneranta.

Folosirea cu regularitate a serumului de fata ofera o transformare spectaculoasa a calitatii tenului:
- ten revigorat
- culoare uniforma
- aspect odihnit
- pori micsorati

Eficacitate dovedita clinic, chiar si pe :
- piele supra-stresata
- piele expusa la poluare/fum de tigara
- piele supra-expusa radiatiilor UV
- piele afectata de o dieta dezechilibrata

Placere:
Serumul de fata IDEALIA LIFE SERUM, cu textura sa ultra-lejera, invaluie delicat tenul.
imbogatit cu particule perlate rosii si aurii ce confera un efect imediat de piele ideala, serumul se integreaza perfect, permitand tenului sa obtina o culoare ideala.
Textura sa onctuoasa lasa la suprafata pielii un film protector, non-gras, ce apara tenul impotriva micro-particulelor pe care le colecteaza de-a lungul zilei.

Utilizare:
Aplicati o doza de serum pentru fata pe intreaga fata dimineata si/sau seara.
Serumul de fata IDEALIA LIFE SERUM poate fi folosit singur pe un ten normal-mixt sau inainte de crema de zi sau noapte pe un ten uscat sau foarte uscat.

Prezentare:
30 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review