Revuele Nourishing Mud Mask * 100ml

  • -10%
Revuele Nourishing Mud Mask * 100ml - CREME-HIDRATARE - REVUELE
Revuele
P459847542
O linie special concepută pentru îngrijirea profundă a pielii și hidratarea intensivă a acesteia. Produsul conține uleiuri 100% naturale, nu conține parfumuri artificiale. Conținutul ridicat de antioxidanț [...]

Descriere: Revuele Nourishing Mud Mask * 100ml

O linie special concepută pentru îngrijirea profundă a pielii și hidratarea intensivă a acesteia. Produsul conține uleiuri 100% naturale, nu conține parfumuri artificiale.

Conținutul ridicat de antioxidanți din uleiul de ovăz acționează ca o barieră de protecție împotriva factorilor externi, precum radiațiile UV și alți radicali liberi.

Uleiul de chia este un ulei hrănitor care are un efect liniștitor asupra pielii. Combinat cu conținutul ridicat de acid, are proprietăți excepționale de îngrijire a pielii. După aplicarea măștii, pielea este fermă, suplă, îngrijită vizibil, moale și hidratată.

Utilizare:

aplicați masca pe suprafața curățată a feței, evitând zona ochilor și a buzelor. După 5-10 minute, clătiți bine cu apă călduță.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review