Revuele No Problem 3in1 (gel, scrub, mask) 150ml

P459847540
Revuele No Problem 3in1 (gel, scrub, mask) 150ml - CREME-HIDRATARE - REVUELE
Revuele
Produs unic 3 in 1 destinat curatarii tenului. 1. Gel de curatare = curata in profunzime tenul, regleaza excesul de sebum si indeparteaza acneea. 2. Scrub - datorita microparticulelor de carbune activ, [...]

Revuele No Problem 3in1 (gel, scrub, mask) 150ml

Produs unic 3 in 1 destinat curatarii tenului. 1. Gel de curatare = curata in profunzime tenul, regleaza excesul de sebum si indeparteaza acneea. 2. Scrub - datorita microparticulelor de carbune activ, indeparteaza celulele moarte, elibereaza porii si inlatura punctele negre. 3. Masca - pudra de argila reda aspectulmat al pielii si uniformizeaza nuanta tenului.

Mod de aplicare:

1. Efect de curatare - aplica in fiecare dimineata si seara pe pielea umeda, maseaza, apoi clateste cu apa. 2. Efect de exfoliere - aplica in fiecare zi pe pielea umeda, apoi clateste cu apa. 3. Efect de masca - aplica de 2-3 ori pe saptamana. Lasa sa actioneze 5-7 minute si apoi clateste cu apa. Rezultat: un ten curatat in profunzime, cu aspect mat, fara acnee sau puncte negre.

Categorie: Ten

Producator:

REVUELE



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review