Acid salicilic Just Acid Salicylic solutie, 30ml, Revox

Acid salicilic Just Acid Salicylic solutie, 30ml, Revox - CREME-HIDRATARE - REVOX
Revox
Gama Just
P459828371

Acidul salicilic intra in grupa acizilor Beta-Hidroxi (BHA), derivati din surse naturale precum scoarta de salcie, scoarta de mesteacan.

[...]

Descriere: Acid salicilic Just Acid Salicylic solutie, 30ml, Revox

Proprietăți:

- acidul salicilic intră în grupa acizilor Beta-Hidroxi (BHA), derivați din surse naturale precum scoarța de salcie, scoarță de mesteacăn;

- este un exfoliant eficient ce penetrează porii blocați ai tenului gras, pentru a-i curăța în profunzime, acidul salicilic înlătură prin procesul de exfoliere celulele pielii devitalizate și excesul de sebum, reducând apariția comedoanelor, punctelor negre, coșurilor, tenul arătând mai proaspăt, luminous, revitalizat;

- se recomandă utilizarea produsului împreună cu Just Argan Oil, Just Acid Hialuronic ca parte a rutinei zilnice de îngrijire.

Mod de utilizare:

Se aplică pe tenul curat prin masaj lejer 4-5 picături.

Precauții:

A nu se utiliza împreună cu alți Acizi direcți. A nu se utiliza pe tenul sensibil, iritat, descuamat, expus la soare. Pentru a preveni deshidratare excesivă a tenului se nu se recomandă exfolierea excesivă a tenului înaintea utilizării Just Salicylic Acid. Intoleranța individuală poate apărea, în caz de disconfort se recomandă întreruperea tratamentului.

Se recomandă realizarea unui test de sensibilitate înaintea utilizării produsului: se aplică o cantitate mică de produs pe zona de interior a cotului; în cazul în care nu apar iritații în decurs de 24 de orea, se poate continua cu utilizarea produsului și pe ten. A nu se aplica pe zona iritatat, inflamată, expusă la soare. În cazul în care apre senzația de arsură se întrerupe imediat utilizarea prosusului și se spală zona cu apă din abundență. A se evita contactul cu ochii.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review