Peptide Just Peptides 10%, 30 ml, Revox

Peptide Just Peptides 10%, 30 ml, Revox -  - REVOX
Revox
Gama Just
P459828373
Proprietăți: - peptidele reprezintă o componentă esențială a pielii, lipsa lor generează pierderea tonusului și a elasticității și formarea ridurilor și/sau o textură neuniformă a pielii; - combate [...]

Descriere: Peptide Just Peptides 10%, 30 ml, Revox

Proprietăți:

- peptidele reprezintă o componentă esențială a pielii, lipsa lor generează pierderea tonusului și a elasticității și formarea ridurilor și/sau o textură neuniformă a pielii;

- combate lipsa fermitații, a tonusului pielii, elasticității cât și ridurile;

- se recomandă utilizarea produsului împreună cu Just Caffeine, Just Blend Oil pentru rezultate optime. Mod de utilizare: Se aplică 4-5 picături cu mișcări de masaj lejer pe tenul curat dimineața și seara.

Precauții:

Nu se recomandă utilizarea împreună cu Just Vitamin C sau Acizi cu acțiune directă, acizii pot reduce eficiența produsului și pot cauza iritații ale pielii. Intoleranța individuală la acest prosdus poate apărea, în acest caz se recomandă întreruperea utilizării produsului.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review