Nivea Crema Nutritiva de Zi Ten Uscat, 50ml

W61264
Nivea Crema Nutritiva de Zi Ten Uscat, 50ml - CREME-HIDRATARE - NIVEA
NIVEA
Crema de zi pentru tenul uscat si sensibil cu unt de Shea si Anti-Oxidanti ofera tenului hidratare pentru un aspect frumos si sanatos. Crema se absoarbe rapid si consolideaza [...]

Nivea Crema Nutritiva de Zi Ten Uscat, 50ml

Crema de zi pentru tenul uscat si sensibil cu unt de Shea si Anti-Oxidanti ofera tenului hidratare pentru un aspect frumos si sanatos. Crema se absoarbe rapid si consolideaza bariera naturala a pielii, prevenind deshidratarea. Pentru un ten care se vede si se simte hranit si neted. MOD DE APLICARE: Aplicati crema hidratanta pe tenul curat, masand cu miscari circulare, evitand contactul cu ochii. Beneficii: Formula cu ulei de migdale este delicata cu pielea sensibila. Tenul are un aspect sanatos si luminos si este curatat in profunzime. Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review