Nivea Crema de zi Make Up starter pentru ten normal, 50ml

Nivea Crema de zi Make Up starter pentru ten normal, 50ml - CREME-HIDRATARE - NIVEA
NIVEA
P438798641
Crema hidratanta de zi Nivea cu absorbtie rapida contine agenti eficienti de hidratare si ingrediente naturale, pregatind tenul pentru machiaj in doar 1 minut. Formula sa delicata patrunde in piele [...]

Descriere: Nivea Crema de zi Make Up starter pentru ten normal, 50ml

Crema hidratanta de zi Nivea cu absorbtie rapida contine agenti eficienti de hidratare si ingrediente naturale, pregatind tenul pentru machiaj in doar 1 minut. Formula sa delicata patrunde in piele ajutand tenul sa isi mentina echilibrul de hidratare. Totodata uniformizeaza tenul si il lasa catifelat si luminos. Cum actioneaza: NIVEA Aqua Effect MAKE-UP STARTER pentru ten normal, imbogatita cu extract de floare de Lotus, Vitamina E si Provitamina B5, este o crema cu textura usoara ce garanteaza hidratarea completa a tenului si pregatirea acestuia pentru machiaj in doar 1 minut. Formula sa dezvoltata pe baza ultimelor dezvoltari stiintifice combina agenti eficienti de hidratare, cu eliberare imediata. Tenul este intens hidratat, revigorat, catifelat si pregatit pentru aplicarea machiajului.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review