Nivea Crema de zi cellular volume filling, 50ml

P459790425
Nivea Crema de zi cellular volume filling,  50ml - CREME-HIDRATARE - NIVEA
NIVEA
Odata cu inaintarea in varsta, pielea isi pierde din rezervele naturale de colagen si astfel tenul nu mai este la fel de ferm. Acidul Hialuronic din compozitie imbunatateste capacitatea tenului [...]

Nivea Crema de zi cellular volume filling, 50ml

Odata cu inaintarea in varsta, pielea isi pierde din rezervele naturale de colagen si astfel tenul nu mai este la fel de ferm. Acidul Hialuronic din compozitie imbunatateste capacitatea tenului de a mentine nivelul optim de hidratare si stimuleaza regenerarea celulara. Factorul de protectie solara si filtrele UVA&UVB protejeaza tenul si impiedica aparitia ridurilor cauzate de razele solare, prevenind deteriorarea celulelor si aparitia petelor. Crema de zi Cellular Anti-Age Volume Filling este special dezvoltata cu scopul de a creste volumul pielii, pentru un aspect mai tanar si mai catifelat. Reda volum tenului. Redefineste conturul fetei. Ridurile si liniile fine sunt vizibil reduse. Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic. Potrivita si pentru ten sensibil.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review