Nivea Crema de noapte ten normal, 50ml

Nivea Crema de noapte ten normal, 50ml - CREME-HIDRATARE - NIVEA
NIVEA
P459789826
Crema regeneranta de noapte de la NIVEA, cu Vitamina E si Anti-Oxidanti, ofera tenului ingrijirea de care are nevoie. Tenul are nevoie de hidratare intensiva si regenerare in timpul [...]

Descriere: Nivea Crema de noapte ten normal, 50ml

Crema regeneranta de noapte de la NIVEA, cu Vitamina E si Anti-Oxidanti, ofera tenului ingrijirea de care are nevoie. Tenul are nevoie de hidratare intensiva si regenerare in timpul noptii. Laboratoarele NIVEA au dezvoltat Crema regeneranta de noapte NIVEA special pentru a-ti rasfata tenul cu o formula usoara, ce se absoarbe rapid si lasa tenul moale si revigorat. COMPATIBILITATE LA NIVELUL PIELII TESTATA DERMATOLOGIC. Sustine procesul natural de regenerare al tenului in timpul noptii; Ofera tenului hidratare ce se absoarbe rapid in piele; Efect revigorant datorita formulii lejere; Iti ajuta tenul sa se protejeze impotriva stresului ce oxideaza celulele si a formarii de radicali liberi in ziua urmatoare.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review