Nivea Cellular Elasticity crema de zi SPF30

  • -10%
Nivea Cellular Elasticity crema de zi SPF30 - CREME-HIDRATARE - NIVEA
NIVEA
P459799287

Noua formula avansata antirid contine o combinatie unica de Acid Hialuronic, Potentiator de Colagen si Potentiator de Elastina – ingrediente puternice ce stimuleaza celulele din interior ca sa produca propriul acid

[...]

Descriere: Nivea Cellular Elasticity crema de zi SPF30

Noua formula avansata antirid contine o combinatie unica de Acid Hialuronic, Potentiator de Colagen si Potentiator de Elastina – ingrediente puternice ce stimuleaza celulele din interior ca sa produca propriul acid hialuronic si colagen .* Are efect antirid imediat, iar o utilizare pe termen lung asigura rezultate vizibile, imbunatatind elasticitatea si fermitatea pielii tenului. Sistemul de filtre UVA si UVB impreuna cu protectia FPS 30 ajuta la protejarea tenului impotriva decolorarii si imbatranirii celulare provocate de razele UV, precum si impotriva deteriorarii celulare. Textura delicata si matasoasa se absoarbe rapid in piele, oferind hidratare timp de 24h si o senzatie imediata de catifelare. Testata dermatologic. *testare in vitro pe celulele tenului Beneficii: Riduri umplute si reduse, cu efect de durata; Nivel imbunatatit al elasticitatii, structurii si densitatii pielii; Ten vizibil mai ferm si intens hidratat, timp de 24h; Senzatie imediata de netezire si catifelare; Celule activate pentru a produce in mod natural acid hialuronic si colagen.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review