Masca Hydra-Intensiva cu Vitamina B3 + Acid Hialuronic, 12 ml, Svr

Masca Hydra-Intensiva cu Vitamina B3 + Acid Hialuronic, 12 ml, Svr -  - SVR
SVR
P459828208
Masca HYDRA-INTENSIVA cu Vit.B3 + Acid Hialuronic, 12 ml in bioceluloza naturala. Calmeaza, hidrateaza, redensifica Piele sensibila, deshidratata. Contine o mare concentratie de ser pentru redensifierea pielii in 15 [...]

Descriere: Masca Hydra-Intensiva cu Vitamina B3 + Acid Hialuronic, 12 ml, Svr

Masca HYDRA-INTENSIVA cu Vit.B3 + Acid Hialuronic, 12 ml in bioceluloza naturala.

Calmeaza, hidrateaza, redensifica Piele sensibila, deshidratata. Contine o mare concentratie de ser pentru redensifierea pielii in 15 minute. Ultra-fresh, impregnata cu Vit.B3, calmeaza epiderma fragilizata de agresiunile zilnice.

Acidul Hialuronic cu masa moleculara mica hidrateaza intens si scade semnele deshidratarii.

Piele ade vine supla confortabila, redensifiata.

Mod de utilizare:

Se aplica pe piele curata. Desfaceti plicul indepartati cele doua filme protectoare si aplicati-o pe fata si apasati cu varful degetelor pentru ca masca sa adere pe piele. Lasati 15 minute sa actioneze, apoi indepartati masca, si masati lejer pielea pentru absorbtia activilor in exces. Nu este necesara aplicarea unei crème sau clatirea dupa utilizarea mastii. Aplicati o masca 1-2 ori pe saptamana.

Prezentare:

12 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review