Masca detoxifianta cu carbune AslaVital, 100 ml, Farmec

P459792447
Masca detoxifianta cu carbune AslaVital, 100 ml, Farmec - CREME-HIDRATARE - ASLAVITAL
AslaVital
Masca neagra detoxifianta cu carbune, Peel-Off Aslavital Mineralactiv are o structura filmogena ce actioneaza sinergic cu carbunele din compozitie si asigura proprietati de absorbtie, purificare si detoxifiere. Formula unica [...]

Masca detoxifianta cu carbune AslaVital, 100 ml, Farmec

Masca neagra detoxifianta cu carbune, Peel-Off Aslavital Mineralactiv are o structura filmogena ce actioneaza sinergic cu carbunele din compozitie si asigura proprietati de absorbtie, purificare si detoxifiere. Formula unica si originala cu Argila 100% naturala si Cobiodefender EMR. Produs hipoalergenic. Testat dermatologic Masca NEAGRA cu carbune activ este recomandata pentru purificarea si detoxifierea tuturor tipurilor de ten ce se confrunta cu sensibilitati sau reactii la efectele negative ale factorilor de mediu (radiatii UV, poluare urbana, poluare electronica), reactii alergice, roseata, iritatii, vase de sange proeminente, deshidratare, ridare prematura. Ingrediente active: Contine carbune activ, Argila 100% naturala si Cobiodefender EMR. Mod de utilizare: Masca neagra cu carbune se aplica in strat uniform, de grosime medie. Dupa uscare se indeparteaza filmul continuu de la barbie spre frunte. Beneficii: Ten purificat si detoxifiat. Protectie antistres urban. Prin indepartarea filmului elastic format la suprafata pielii, se elimina celulele moarte si impuritatile, ajutand la deblocarea porilor.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review