Masca de fata exfolianta cu efect iluminator, Vichy

Masca de fata exfolianta cu efect iluminator, Vichy - CREME-HIDRATARE - VICHY
Vichy
P459790739
Prima masca Vichy ce contine particule de roca vulcanica si acizi de fructe (AHA) pentru exfolierea celulelor moarte. Lumineaza si redefineste textura pielii. Aplicati si lasati sa actioneze timp de [...]

Descriere: Masca de fata exfolianta cu efect iluminator, Vichy

Prima masca Vichy ce contine particule de roca vulcanica si acizi de fructe (AHA) pentru exfolierea celulelor moarte.

Lumineaza si redefineste textura pielii. Aplicati si lasati sa actioneze timp de 5 minute, masati usor cu varful degetelor, apoi clatiti cu apa.

Utilizati de 1-2 ori pe saptamana. Evitati zona conturului ochilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta

Un plus de luminozitate in doar 5 minute, pentru un ten radiant si stralucitor.

Contine:

- particule de roca vulcanica pentru exfoliere mecanica; - Apa Termala Mineralizanta Vichy pentru fortifiere si regenerare; - Acizi de fructe AHA pentru exfoliere chimica; - Vitamina CG; - Manoza pentru hidratare si luminozitate.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review