Masca de fata calmanta cu minerale, 6 ml, Vichy

Masca de fata calmanta cu minerale, 6 ml, Vichy -  - VICHY
Vichy
P459790737
Mască de faţă minerală Vichy cu efect calmant 2x6ml Un plus de hidratare și prospețime oricând simțiți că tenul devine prea uscat. Prima mască minerală Vichy î [...]

Descriere: Masca de fata calmanta cu minerale, 6 ml, Vichy

Mască de faţă minerală Vichy cu efect calmant 2x6ml Un plus de hidratare și prospețime oricând simțiți că tenul devine prea uscat.

Prima mască minerală Vichy îmbogățită cu Apă Termală Mineralizantă Vichy pentru un plus de hidratare.

Calmează tenul uscat și deshidratat.

Recomandare:

Aplicați și lăsați să acționeze timp de 5 minute, apoi masați ce rămâne în exces pentru a intra în piele. Utilizați de 1-3 ori pe săptămână. Evitați zona conturului ochilor și a buzelor. In cazul contactului cu ochii sau cu buzele, clătiți imediat cu apă din abundență.

Ingrediente:

Conţine: Apă Mineralizantă Vichy în concentrație foarte mare de 10%; Vitamina B3 - pentru calmarea tenului; Glicerină- pentru hidratarea tenului; Agenți de răcorire (tehnologia Mentho-cooling)

Prezentare:

6 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review