Ivatherm Pachet Aquafil Rich+Lotiune Micelara, 100ml

P459790278
Ivatherm Pachet Aquafil Rich+Lotiune Micelara, 100ml - CREME-HIDRATARE - IVATHERM
Ivatherm
AQUAFIL RICH este crema pentru hidratare intensa a pielii sensibile, deshidratate si uscate. Crema are o textura bogata si onctuoasa si un parfum hipoalergenic. Nu contine parabeni. Este special conceputa [...]

Descriere: Ivatherm Pachet Aquafil Rich+Lotiune Micelara, 100ml

AQUAFIL RICH este crema pentru hidratare intensa a pielii sensibile, deshidratate si uscate. Crema are o textura bogata si onctuoasa si un parfum hipoalergenic. Nu contine parabeni. Este special conceputa pentru a nu produce iritatii. Gama AQUAFIL contine un ingredient inovator, Aquaphyline®, cu efect de hidratare intensa. Pielea devine ferma si elastica, avand un aspect neted si luminos.

Lotiune micelara Demachiant pentru fata, ochi si buze, formulat cu o tehnologie noua – micelele (structuri moleculare in forma sferica, ce asimileaza particulele de praf, sebum si resturi de machiaj, curata delicat si in profunzime tenul, fara sa il usuce). Continutul ridicat de apa termala Herculane ii confera proprietati calmante si antiiritante.

Recomandat pentru demachierea si curatarea oricarui tip de ten, chiar si celui sensibil. Inlocuieste cu succes demachiantul clasic si lotiunea tonica.

AQUAFIL RICH Crema Hidratanta

Piele sensibila, uscata sau deshidratata Mod de utilizare: Se aplica seara si dimineata pe pielea curata. Constituie o excelenta baza de machiaj.

Compozitie:

Aquaphyline®, extras din panselute salbatice (Viola Tricolor), are un puternic efect de hidratare prin doua mecanisme: sinteza aquaporinelor si cresterea cantitatii de acid hialuronic – binecunoscutul “burete molecular” al apei din piele. Untul de Karite (Butirospermum parkii) contribuie la hidratarea si nutritia pielii prin aportul de vitamine si acizi grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare. Prin continutul in fitosteroli, are rol antiinflamator, cu reducerea eritemului si pruritului si rol cicatrizant. Alfabisabolol este un compus natural, cu puternic efect antiinflamator si antibacterian.

Uleiul de Jojoba (Buxus Chinensis) este usor absorbit de piele, cu risc redus de reactii alergice, chiar si la cele mai sensibile persoane. Previne aspectul uleios al pielii. Apa Termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante. Pielea devine imediat supla, fina si elastica.

Lotiune micelara Ivatherm

Mod de utilizare:

Se imbiba un disc demachiant cu lotiune micelara si se aplica pe piele cu miscari circulare. Se repeta aplicarea pana cand discheta ramane curata. Nu necesita clatire. Se utilizeaza o data sau de doua ori pe zi (dimineata si/sau seara).

Compozitie:

Contine un numar mic de ingrediente, cele mai importante fiind micelele, structuri moleculare de forma sferica ce asimileaza particulele de praf, sebum si resturi de machiaj, curatind delicat si in profunzime tenul, fara sa il usuce.

Contine 30% Apa Termala Herculane, calmanta si antiiritanta. Ofera senzatia de prospetime. Are pH fiziologic, nu contine sapun, alcool, coloranti, fenoxietanol. Este filmogena, bacteriostatica si sebo-reglatoare. Nu contine parabeni.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review