Ivatherm Multi-Performance Crema Hidratanta Fata SPF 20, 50ml

Ivatherm Multi-Performance Crema Hidratanta  Fata SPF 20,  50ml - CREME-HIDRATARE - IVATHERM
Ivatherm
P438800284

Asigură protecția solară anti-UVA și anti-UVB și hidratarea pielii sensibile, uscate și deshidratate. Are efect nutritiv, antiinflamator, antibacterian și previne îmbătrânirea cutanată. Oferă senzație de confort prin acțiunea ingredientelor active cu efect calmant.

[...]

Descriere: Ivatherm Multi-Performance Crema Hidratanta Fata SPF 20, 50ml

Compozitie & Proprietati: Tealine (ceai verde, ceai alb si ceai rosu cu actiune sinergica) bogat in polifenoli si flavonoide are rol protector atat pe termen scurt (impotriva arsurilor), cat si pe termen lung (protectia ADN–ului celular). Acest compus are un rol important in lupta impotriva radicalilor liberi. Untul de Karite (Butirospermum parkii) contribuie la hidratarea si nutritia pielii prin aportul de vitamine si acizi grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare. Continutul ridicat de fitosteroli are o actiune antiinflamatoare, reduce eritemul (iritatia) si pruritul (mancarimea) si are rol cicatrizant. Alfabisabolol, extras din Vanillomopsis Erythropapa (arbore al padurii amazoniene), are o puternica actiune antiinflamatoare. Fiind un extract natural, nu are efecte alergizante. Apa Termala Herculane are proprietati antiinflamatorii dovedite, fiind indicata pentru piele sensibila si reactiva. Calmeaza pielea si are efect antiiritant.

 

Mod de utilizare: Aplicati uniform inainte de expunerea la soare. Se reinnoieste aplicarea in caz de expunere prelungita. Este rezistenta la apa sau transpiratie. Constituie o excelenta baza de machiaj.



Data ultimei actualizari: 2024-02-01 15:12:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review