Hidraderm Hyal ser, 30 ml, Sesderma

Hidraderm Hyal ser, 30 ml, Sesderma - CREME-HIDRATARE - SESDERMA
Sesderma
P548488351

Acest ser este hidratat si are un efect de umplere la suprafata, hidratare multistrat si o capacitate de restaurare unica.

[...]

Descriere: Hidraderm Hyal ser, 30 ml, Sesderma

Proprietati:
- ser cu acid hialuronic pentru hidratare de trei ori;
- pentru toate tipurile de piele, de toate varstele, chiar si cele mai sensibile;
- acest ser este hidratat si are un efect de umplere la suprafata, hidratare multistrat si o capacitate de restaurare unica. 

Ingrediente:
AQUA, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, HYDROGENATED POLYDECENE, CETETH-20, PROPANEDIOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERYL STEARATE, CYCLOPENTASILOXANE, LECITHIN, PHYDECENE, HYDROGENATED, CERTAMIDE SIDE, CERTAMIDE SIDE, CERCOPHERATE SIDE, CERTIFICATE, CERTIFICATE SIDE rETINAL, CERAMIDE EOP, ALCOHOL, CYCLOHEXASILOXANE, AMMONIUM acryloyldimethyltaurate / VP COPOLYMER, CETEARYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, Ethylhexylglycerin, SODIUM LAUROYL lactylate, DISODIUM EDTA, SODIUM CHOLATE, SODIUM CHLORIDE, Polysorbate 20, PROPYLENE GLYCOL, CARBOMER, CHOLESTEROL, Retinyl Palmitate, BHT , BHA, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PARFUM, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, D-LIMONENE.

Mod de utilizare:
Curatati pielea cu Sensyses Hyaluronic daca sunteti un fan al curatarii pielii cu solutie si discheta demachianta, sau cu crema spumoasa Hidraven daca preferati curatarea cu apa.
Apoi aplicati cateva picaturi de ser lipozomal Hidraderm Hyal cu un masaj delicat, pe toata fata, gatul si decolteul. Cantitatea adecvata este o pipeta, pentru a se raspandi uniform.
Il puteti folosi atat dimineata, cat si seara.
Combinati-l cu rutina obisnuita de frumusete, intotdeauna pe pielea curata, chiar inainte de texturile crema. 

Prezentare:
30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review