Herbagen Crema extract din melc, 100ml

Herbagen Crema extract din melc, 100ml -  - HERBAGEN
Herbagen
P459791711
Crema de zi cu extract din melc, ulei macadamia si masline SPF15 previne imbatranirea si descuamarea pielii, aparitia petelor, ridurilor, iritatiilor, actionand ca un sistem complex de protectie solara. Contribuie [...]

Descriere: Herbagen Crema extract din melc, 100ml

Crema de zi cu extract din melc, ulei macadamia si masline SPF15 previne imbatranirea si descuamarea pielii, aparitia petelor, ridurilor, iritatiilor, actionand ca un sistem complex de protectie solara.

Contribuie la hidratarea, regenerarea, cresterea elasticitatii si obtinerea unui aspect sanatos al epidermei.
Contine Polyhelixan (extract din melcul Helix Aspersa), uleiuri vegetale de macadamia si masline, vitamina E, filtre solare UVA/UVB.

Extractul din melc s-a dovedit miraculos in diminuarea imperfectiunilor pielii umane, riduri, pete, arsuri solare, datorita structurii sale complexe alcatuita din: alantoina, proteine, vitamine, alfahidroxiacizi, mucopolizaharide, enzime proteolitice, colagen, elastina.
Pentru orice tip de ten.

Mod de utilizare:
Se aplica inainte de expunerea la soare sau in zilele insorite, pe fata si decolteu.
Se repeta aplicarea in caz de transpiratie sau dupa baile in mare.


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review