Fiole regenerare celulara AslaVital, 7 fiole x 2 ml, Farmec

P459792451
  • -10%
Fiole regenerare celulara AslaVital, 7 fiole x 2 ml, Farmec - CREME-HIDRATARE - ASLAVITAL
AslaVital
Fiolele regenerare celulara Aslavital Mineralactiv ajuta la sustinerea regenerarii celulare naturale si eliminarea toxinelor din piele, asigurand cresterea elasticitatii pielii. In urma aplicarii, pielea ramane neteda, revigorata si protejata. Formula [...]

Fiole regenerare celulara AslaVital, 7 fiole x 2 ml, Farmec

Fiolele regenerare celulara Aslavital Mineralactiv ajuta la sustinerea regenerarii celulare naturale si eliminarea toxinelor din piele, asigurand cresterea elasticitatii pielii. In urma aplicarii, pielea ramane neteda, revigorata si protejata. Formula unica si originala cu Argila 100% naturala si Cobiodefender EMR. Produs hipoalergenic. Testat dermatologic. Adresabilitate Fiolele regenerare celulara asigura ingrijirea tenului pe timpul noptii. Sunt recomandate pentru revitalizarea si detoxifierea tenurilor sensibile sau care se confrunta cu reactii la efectele negative ale factorilor de mediu (radiatii UV, poluare urbana, poluare electronica), reactii alergice, roseata, iritatii, vase de sange proeminente, deshidratare, ridare prematura. Ingrediente active Revitalin® PF contine principii esentiale din drojdie, care asigura nivelul de energie necesar pielii pentru eliminarea toxinelor, stimuleaza respiratia celulara si rezistenta la stresul radiatiilor UV si accelereaza refacerea celulelor pielii cu pana la 4 zile. Sepitonic™ M3 este un cocktail de 3 minerale (Mg, Cu, Zn) ce constituie o baterie energetica pentru refacerea celulara. Cobiodefender EMR este primul ingredient activ concentrat pe reducerea efectelor nedorite care rezulta din expunerea la radiatia electromagnetica. Aquaxyl™ asigura nivelul optim de hidratare, pielea fiind mai bine pregatita pentru a combate agresiunile externe. Argila, prin proprietatile sale, contribuie la eliminarea toxinelor si revigorarea metabolismului celular. Mod de utilizare Recomandarea generala de aplicare: zilnic, seara pe fata, gat, decolteu si maini. Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor. Nu necesita clatire. Pentru protejarea mainilor, fiola se infasoara intr-un servetel inainte de rupere. Pentru ruperea fiolei cu ajutorul capacului de protectie, instructiunile se gasesc in prospectul din interiorul cutiei. Se va evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern! Beneficii Ten revigorat, neted, protejat.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review