Crema Spirulin, 50 ml, Hofigal

  • -10%
Crema Spirulin, 50 ml, Hofigal - CREME-HIDRATARE - HOFIGAL
Hofigal
P04712
Proprietăți: Este o cremă de întreținere și regenerare cu extract total de Spirulină platensis vie. Cremă Spirulin revitalizează, regenerează, hidratează și protejează față de vânt și razele [...]

Descriere: Crema Spirulin, 50 ml, Hofigal

Proprietăți:
Este o cremă de întreținere și regenerare cu extract total de Spirulină platensis vie. Cremă Spirulin revitalizează, regenerează, hidratează și protejează față de vânt și razele solare, fiind indicată în aceeași măsură, pentru toate tipurile de ten.
Cremă “Spirulin” este un produs natural neparfumat . Această cremă îmbină în mod armonios și fericit proprietățile cosmetice arătate, cu proprietățile terapeutice care au la bază procesele de regenerare, refacere și revitalizare a țesuturilor pe care le hidratează , hrănește și protejează.
Datorită componentelor micro-algei Spirulina Platensis, cremă Spirulin ajută la normalizarea schimbului ionic la nivel celular, restabilirea legăturilor celulare slăbite, stimularea anabolismului proteic și metabolismului la nivel celular, are acțiune antioxidantă, stimulează creșterea și refacerea țesuturilor afectate local (tăieturi, răni postoperatorii, țesuturi inflamate etc.), asigură rolul antitoxic prin eliminarea toxinelor și a radionucleotidelor (protector solar), poate fi utilizată după tratamente cu raze X. De asemenea, poate fi utilizată cu efecte benefice în: acnee; dermatoze; urticarii; entorse, edeme, rupturi musculare, ajutând îmbunătățirea performanțelor sportive; gută și febră musculară prin eliminarea acidului lactic și dezinflamarea țesuturilor; încetinirea procesului de uzură celulară.
Mod de utilizare:
Se aplică după curățirea prealabilă a pielii, în strat subțire , de 2 - 3 ori pe zi, sau mai des după caz.
Cremă “Spirulin” este integral absorbită la nivel cutanat și nu necesită îndepărtarea ulterioară a surplusului.
Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review