Crema reparatoare, 15ml, Silxpert

P548487661
Crema reparatoare, 15ml, Silxpert - CREME-HIDRATARE - EYTELIA
Eytelia

Crema REPAIR restabileste functia de bariera, are efect de netezire si iti protejeaza pielea fara a uita sa o hidratezi.

[...]

Crema reparatoare, 15ml, Silxpert

Crema REPAIR restabileste functia de bariera, are efect de netezire si iti protejeaza pielea fara a uita sa o hidratezi.

Beneficii:

  • Crema de ingrijire;
  • Formula inovatoare;
  • Combinatie unica de ingrediente;
  • Potrivita pentru toate tipurile de piele.

Ingrediente: Aqua, monometilsilanetriol (silanetriol) lanolina, pantenol, poliacrilat, ulei de semin?e de Simmondsia Chinensis, coco-caprilat/caprat, alcool benzilic, hidroxietil acrilat/copolimer acriloildimetil taurat de sodiu, poliisobutena, floare de calendula, extract de poliisobutena, floare de calendulanica, extract de polietilen? Extract, ulei de flori de Helichrysum Angustifolium, izostearat de sorbitan, acid dehidroacetic, L-alfa-pinena, limonen, BHT1, linalol.

Mod de utilizare: aplicati o cantitate mica de crema pe pielea curata si uscata de 2-3 ori pe zi.

Recomandari: potrivit pentru toate tipurile de piele. 

Avertizari: a nu se utiliza de catre persoanele care iau medicamente anticoagulante. A nu se aplica in apropierea ochilor si a mucoaselor.

Forma de prezentare: 15ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review