Crema pentru regenerare avansata Gerovital H3 Retinol, 50 ml, Farmec

  • -10%
Crema pentru regenerare avansata Gerovital H3 Retinol, 50 ml, Farmec - CREME-HIDRATARE - GEROVITAL
Gerovital
P438797205
Datorita Retinolului care accelereaza procesele enzimatice si diviziunea celulara, pielea devine capabila sa se autoregenereze din interior. Contine Retinol conditionat “Retinol Molecular Film”, capabil sa livreze pielii Retinol pur stabil, [...]

Descriere: Crema pentru regenerare avansata Gerovital H3 Retinol, 50 ml, Farmec

Datorita Retinolului care accelereaza procesele enzimatice si diviziunea celulara, pielea devine capabila sa se autoregenereze din interior.
Contine Retinol conditionat “Retinol Molecular Film”, capabil sa livreze pielii Retinol pur stabil, cu penetrare crescuta in profunzimea dermului.
Incorporarea Retinolului in Filmul Molecular permite:
- protectia Retinolului impotriva proceselor oxidative,
- absorbtia Retinolului in profunzimea dermului,
- imbunatateste regenerarea celulelor,
- mentine conditia si functiile pielii,
- previne imbatranirea prematura a pielii.
Adresabilitate
Crema este special elaborata pentru normalizarea proceselor de regenerare celulara incetinite odata cu imbatranirea fiziologica a pielii. Contine Retinol conditionat in forma “Retinol Molecular Film”, capabil sa livreze pielii Retinol pur stabil, cu penetrare crescuta in profunzimea dermului. Accelereaza procesele enzimatice, diviziunea celulara, normalizeaza cheratinizarea. Impreuna cu complexul Sepilift diminueaza ridurile, creste elasticitatea si fermitatea pielii. Uleiurile naturale biomimetice (soia, squalane, unt shea) si Extractul de Boswellia Serrata calmeaza, regenereaza si previn eventuale iritatii ale pielii.
Utilizare
Se aplica zilnic pe fata, gat si decolteu. Este recomandata evitarea expunerii la soare si evitarea utilizarii cremei pe perioada sarcinii.
Beneficii
Evaluare instrumentala: Efect semnificativ antirid
Fermitatea pielii creste cu pana la 65,7 % dupa 28 zile de utilizare
Prezentare:
50 ml 


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review