Crema pentru piele cu roseata si scuame Gerovital H3 Derma+, 50ml, Farmec

  • -10%
Crema pentru piele cu roseata si scuame Gerovital H3 Derma+, 50ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
P438799248
Cremă conține o asociere unică de ingredienți cu acțiune complementară în îngrijirea pielii sensibile cu roșeață și scuame, localizate în zonele bogate în sebum: în jurul [...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpara orice produs din gama Gerovital H3 Derma+ si primesti o Crema Regeneranta Maini, 100 ml, din gama Gerovital H3 Clasic.

Descriere: Crema pentru piele cu roseata si scuame Gerovital H3 Derma+, 50ml, Farmec

Cremă conține o asociere unică de ingredienți cu acțiune complementară în îngrijirea pielii sensibile cu roșeață și scuame, localizate în zonele bogate în sebum: în jurul nasului, sprâncenelor și pe frunte.
Produs hipoalergenic.
Fără Parabeni, Parfum.
Testat dermatologic
Acțiune
Piroctone olamina și gluconatul de zinc își potențează reciproc acțiunea antifungică și cea de reglare a secreției de sebum, ca urmare este normalizată activitatea glandelor sebacee.
Bodyfensinul® este o tripeptidă ce întărește sistemul natural de apărare al pielii, păstrând balanța complexă care caracterizează pielea sănătoasă. Reface echilibrului fragil între microorganismele saprofite și cele patogene.
Extractul de salcie neagră standardizat în acid salicilic natural, are efect cheratolitic îndepărtând eficient scuamele.
Neutrazenul® previne și combate semnele inflamației neurogenice prin reducerea edemelor, diminuarea vasodilatației și diminuarea producerii de cîtokine pro inflamatoare. Astfel, previne și ajută la ameliorarea simptomatologiei inflamatorii a dermatitei seboreice (prurit, edem, roșeață, scuame, etc).
Mod de utilizare
Se aplică dimineața și seara, pe pielea curată, pe zonele afectate și se masează ușor până la completa absorbție în piele.
Beneficii
Petele roșii, de piele descuamată sunt neutralizate
Scuamele seboreice sunt îndepărtate
Prezentare
50 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review