Crema oxigenare si hidratare Gerovital H3 Derma+ Premium Care, 30 ml, Farmec

  • -20%
Crema oxigenare si hidratare Gerovital H3 Derma+ Premium Care, 30 ml, Farmec - CREME-HIDRATARE - GEROVITAL
Gerovital
P438797654
Crema oxigenare și hidratare este gândită ca o cremă de zi, complexă și sofisticată, care respectă ritmul energetic diurn propriu pielii. Este destinată să redea pielii un aspect tineresc, [...]

Descriere: Crema oxigenare si hidratare Gerovital H3 Derma+ Premium Care, 30 ml, Farmec

Crema oxigenare și hidratare este gândită ca o cremă de zi, complexă și sofisticată, care respectă ritmul energetic diurn propriu pielii.

Este destinată să redea pielii un aspect tineresc, plin de prospețime.

Conține principii esențiale din drojdie, bogate în aminoacizi și adenozină, care asigură nivelul de energie necesar pielii, stimulează respirația celulară și rezistență la stresul radiațiilor UV, accelerează refacerea celulelor pielii.

Complexul mineral activ sporește oxigenarea pielii, având un efect energizant și de creștere a comunicării intercelulare.

Hidratarea este asigurată de un derivat dipeptidic complex, care îmbunătățește perceptibil rezistența pielii la stresul cotidian și la condițiile care duc la deshidratare, promovând un aspect strălucitor al pielii.

Mod de utilizare:

Se folosește dimineața și seara, pe față, gât și decolteu.

Prezentare: 30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review