Crema lift hidratanta de zi Gerovital H3 Classic, 50 ml, Farmec

  • -10%
Crema lift hidratanta de zi Gerovital H3 Classic, 50 ml, Farmec - CREME-HIDRATARE - GEROVITAL
Gerovital
I5070
Complexul anti-age: previne și atenuează semnele senescenței tenurilor mature și uscate și are efect geriatric asupra pielii. Acid Hialuronic: asigura tenului matur nivelul optim de nutriție și [...]

Descriere: Crema lift hidratanta de zi Gerovital H3 Classic, 50 ml, Farmec

Complexul anti-age: previne și atenuează semnele senescenței tenurilor mature și uscate și are efect geriatric asupra pielii.
Acid Hialuronic: asigura tenului matur nivelul optim de nutriție și hidratare, restaurând bariera hidro-lipidică de protecție.
Vitamina E: limitează stresul oxidativ, protejează acidul hialuronic, fibrele de colagen și elastina.
Juvinity : întârzie îmbătrânirea metabolică și a nucleului celulelor, revigorează replicarea celulară.
Juvinity, noul ingredient ce face parte din Complexul anti-age este numit și Complexul tinereții, Rezervorul de tinerețe îndelungată a pielii.
Acțiune:
Este o cremă cu acțiune complexă, lift, hidratare intensă și revigorare, destinată tenurilor mature și deshidratate. Complexul cu acțiune lift, de proveniență botanică, Sepilift, diminueza ridurile și corectează imperfecțiunile pielii. Asocierea Acidului Hialuronic cu Aquaxyl optimizează rezervele de apă ale tenului, asigură un puternic efect hidratant și îmbunățește funcția de barieră a pielii.Vitamina E combate stresul oxidativ, iar Juvinity revigorează metabolismul celular, reducând vizibil semnele îmbătrânirii pielii.
Utilizare:
Se folosește zilnic, dimineața.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review