Crema intensiv hidratanta de zi Gerovital H3 Classic, 50 ml, Farmec

Crema intensiv hidratanta de zi Gerovital H3 Classic, 50 ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
P438799471
Complexul anti-age: previne și atenuează semnele senescenței tenurilor mature și uscate și are efect geriatric asupra pielii. Acid Hialuronic: asigura tenului matur nivelul optim de nutriție și [...]

Descriere: Crema intensiv hidratanta de zi Gerovital H3 Classic, 50 ml, Farmec

Complexul anti-age: previne și atenuează semnele senescenței tenurilor mature și uscate și are efect geriatric asupra pielii.
Acid Hialuronic: asigura tenului matur nivelul optim de nutriție și hidratare, restaurând bariera hidro-lipidică de protecție.
Vitamina E: limitează stresul oxidativ, protejează acidul hialuronic, fibrele de colagen și elastina.
Juvinity : întârzie îmbătrânirea metabolică și a nucleului celulelor, revigorează replicarea celulară.
Juvinity, noul ingredient ce face parte din Complexul anti-age este numit și Complexul tinereții, Rezervorul de tinerețe îndelungată a pielii.
Acțiune:
Structura bogată în uleiuri și grăsimi naturale reface stratul hidro-lipidic protector al pielii. Acidului hialuronic asigură un echilibru perfect între rezervele naturale de apă din derm și pierderile transepidermale zilnice de apă. Complexul anti-age inovator întreține și tratează tenurile mature și uscate, având un efect de tip geriatric asupra pielii. Cremă hidratează pielea în profunzime, diminuează ridurile și previne apariția altora noi.
Utilizare:
Se aplică zilnic, dimineața, pe față, gât și decolteu
Prezentare:
50 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review