Crema Hidratanta Uleiuri ten uscat, 50 ml, Bioten Elmiplant

Crema Hidratanta Uleiuri ten uscat, 50 ml, Bioten Elmiplant -  - BIOTEN
BIOTEN
I8655
Special conceputa pentru nevoile tenului normal si mixt, aceasta crema hidrateaza eficient pielea, datorita combinatiei de miere si uleiuri pretioase. Mierea este un puternic antioxidant, iar complexul de uleiuri hraneste [...]

Descriere: Crema Hidratanta Uleiuri ten uscat, 50 ml, Bioten Elmiplant

Special conceputa pentru nevoile tenului normal si mixt, aceasta crema hidrateaza eficient pielea, datorita combinatiei de miere si uleiuri pretioase. Mierea este un puternic antioxidant, iar complexul de uleiuri hraneste pielea si o lasa incredibil de catifelata. Beneficii BIOTEN 24h Crema Hidratanta Uleiuri ten uscat: Mierea, un agent nutritiv natural, contribuie la mentinerea echilibrului optim de hidratare si la intarirea protectiei naturale a pielii. Totodata, contine o varietate de vitamine si minerale care asigura tenului elasticitatea si hranirea necesara. Untul de shea, sau untul de karité este folosit în mod tradițional pentru a reduce ridurile fine, cicatricile și ridurile de expresie. Mod de utilizare BIOTEN 24h Crema Hidratanta Uleiuri ten uscat: Se aplica dimineata si seara, pe tenul curat, prin miscari circulare usoare, pana la absorbtia completa. Constituie o excelenta baza pentru machiaj.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review