Lotiune hidratanta de zi cu Acid Hialuronic, 88 ml, Cetaphil

Lotiune hidratanta de zi cu Acid Hialuronic, 88 ml, Cetaphil -  - CETAPHIL
Cetaphil
P479852339

Lotiune special concepută pentru a hidrata imediatși de curată t enul și pentru a-l proteja împotriva deshidratării pe timpul zilei. Crema conține o combinație de acid hialuronic, un component esențial al pielii care poate reține apa într-o cantitate de până la 1000 de ori greutatea sa și agenți de hidratare puternici.

[...]

Descriere: Lotiune hidratanta de zi cu Acid Hialuronic, 88 ml, Cetaphil

Cremă special concepută pentru a hidrata imediatși de curată t enul și pentru a-l proteja împotriva deshidratării pe timpul zilei. Crema conține o combinație de acid hialuronic, un component esențial al pielii care poate reține apa într-o cantitate de până la 1000 de ori greutatea sa și agenți de hidratare puternici.

Beneficii:

  • Oferă o hidratareintensă, imediatăși de durată.
  • Se absoarbe rapid.
  • Pentrupieleauscatășifoateuscată.
  • Idealăpentruutilizareaînainte de machiaj.
  • Testată dermatologic.
  • Non-comedogenicășifără parfum.

Ingrediente:

Apă, dicaprililcarbonat, cyclopentasiloxane, glicerină, hydroxyethyl urea, glicerilstearat, PEG-100 stearate, acrilați /C10-30 alchilacrilatcrospolimer, caprililglicol, alcoolcetilic, eritritol, ulei de soia, homarine HCL, acid hialuronichidrolizat, fenoxietanol, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, hidroxid de sodiu, sodium PCA, tocoferol (vitamina E).

Mod de utilizare:
Cetaphil Cremă Hidratantă Zi este recomandata pentru a fi utilizată de câte ori este necesar, întotdeauna după curățarea înprealabil a tenului, de preferat cu unul dintre produsele Cetaphil Loțiune de Curățaresau Cetaphil Gel Exfoliant de Curățare.

Prezentare:
88ml



Data ultimei actualizari: 2023-11-30 13:39:08
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review