Crema hidratanta cu SPF 30 SpotControl PRO, 120 ml, Cetaphil

P479848846
Crema hidratanta cu SPF 30 SpotControl PRO, 120 ml, Cetaphil - CREME-HIDRATARE - CETAPHIL
Cetaphil

Lotiune cu eficacitate dovedita clinic care asigura o hidratare usoara, in timp ce ingredientele matifiante absorb excesul de sebum si reduc stralucirea pentru un aspect final mat.

[...]

Crema hidratanta cu SPF 30 SpotControl PRO, 120 ml, Cetaphil

Cu o formula cu SPF 30, aceasta lotiune hidratanta pentru fata ofera protectie impotriva razelor nocive UVA/UVB.

Ideala pentru tenul sensibil, gras si predispus la acnee. Asigura protectie impotriva celor 5 semne ale sensibilitatii pielii, incluzand: uscaciunea, iritatia, rugozitatea, senzatia de piele care strange si bariera cutanata fragila.

Proprietati:

Ingredientele de matificare reduc stralucirea si asigura un aspect mat;

Include tehnologia Oleosome care asigura protectie impotriva UVA/UVB ;

Aceasta formula usoara, fara grasimi este absorbita rapid si asigura hidratarea;

Produs testat dermatologic si cu eficacitate dovedita clinic, delicat pentru pielea sensibila;

Ingrediente: Apa, octocrilen, isopropil lauroil sarcozinat, glicerina, salicilat de etilhexil, dimeticicon, butil metoxidibenzoilmetan, diisopropil sebacat, silica, metacrilat de polimetil, tristearat de sucroza, amidon de aluminiu octenilsuccinat, pentilen glicol, polisorbat 61, alantoina, caprilil glicol, carbomer, dimeticicol, EDTA disodic, acid gliciretinic, hidroxipalmitoil sfinganina, pantenol, fenoxietanol, sorbat de potasiu, glutamat de stearoil de sodiu, acetat de tocoferil, trietanolamina, guma de xantan, gluconat de zinc. FIL.0494.V01.

Mod de utilizare: Aplicati o cantitate suficienta cu 20 minute inainte de expunerea la soare, lasati produsul sa fie absorbit in piele. Reaplicati frecvent pentru a mentine protectia, mai ales dupa transpiratie, inot sau stergere cu prosopul.

Recomandari de rutina:

Curatati tenul cu un produs de curatare delicat si eficient, dimineata si seara

Curatati pielea de murdaria care poate acoperi porii, dimineata si seara. Spuma de Curatare PRO SpotControl curata tenul delicat si eficient pentru indepartarea excesul de sebum. Aceasta spuma asigura un efect de curatare si calmant, fara uscarea excesiva a pielii.

Aplicati imediat o lotiune hidratanta, pentru a asigura hidratarea

Dupa curatarea de dimineata aplicati o solutie hidratanta cu SPF ca de exemplu Pro SpotControl Lotiune Hidratanta cu SPF 30. Hidrateaza si protejeaza tenul impotriva razelor nocive UVA si UVB si ofera un aspect mat al pielii. Aceasta lotiune hidratanta este non-comedogenica.

Precautii:

Evitati contactul cu ochii.

Nu lasati bebelusii si copiii expusi la actiunea directa a soarelui.

Forma de prezentare: 120ml



Data ultimei actualizari: 2024-01-31 11:33:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review