Crema hidratanta antipoluare SPF 10 AslaVital, 50 ml, Farmec

Crema hidratanta antipoluare SPF 10 AslaVital, 50 ml, Farmec -  - ASLAVITAL
AslaVital
P459792449
Crema hidratantă antipoluare SPF10 Aslavital Mineralactiv conține un complex de ingrediente cu efecte de hidratare, protecție UV și de atenuare a efectelor nedorite ale poluării urbane. Se [...]

Descriere: Crema hidratanta antipoluare SPF 10 AslaVital, 50 ml, Farmec

Crema hidratantă antipoluare SPF10 Aslavital Mineralactiv conține un complex de ingrediente cu efecte de hidratare, protecție UV și de atenuare a efectelor nedorite ale poluării urbane. Se recomanda persoanelor cu ten sensibil la efectele negative ale factorilor de mediu (radiatii UV, poluarea urbana). Beneficii: Asigura hidratare, catifelare si protectie zilnica; Asigură protecţie împotriva stresului oxidativ generat de poluare, de radiaţiile ultraviolete și de radiațiile generate de aparatura electronică; Asigură o capacitate crescută de absorbţie şi menţinere a apei în ţesuturi. Ingrediente active: Argila naturală Extract marin CobioDefender EMR, Acid ferulic Vitamina E Complexul de aminoacizi Sepilift™ DPHP și complexul hidratant Lipomoist™ 2036 Mod de utilizare: Se aplică dimineața, pe față, gât și decolteu, după demachiere. A se evita zona ochilor!

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review