Crema de zi multiprotectoare, Q4U, 50 ml, Tis

  • -10%
Crema de zi multiprotectoare, Q4U, 50 ml, Tis -  - TIS FARMACEUTIC
I7405
Proprietăți: Factor de protecție solară: 10 Complexul natural de uleiuri vegetale (germeni de grâu, cătina, galbenele, levănțica, mușețel, capsicum) și vitamina E [...]

Descriere: Crema de zi multiprotectoare, Q4U, 50 ml, Tis

Proprietăți:

Factor de protecție solară: 10 Complexul natural de uleiuri vegetale (germeni de grâu, cătina, galbenele, levănțica, mușețel, capsicum) și vitamina E din formula produsului ajută la menținerea supleții și prospețimii tenului și îl protejează împotriva factorilor externi nocivi (radiații UV, vânt, frig, umiditate, poluare atmosferică).

Uleiurile de morcov și de galbenele reprezintă o sursă naturală de caroteni, compuși care reduc efectele îmbătrânirii și protejează pielea contra radiațiilor UV.

Oxidul de zinc formează un ecran mineral, protejând pielea împotriva radiațiilor solare; nu se absoarbe la nivelul pielii și, implicit, nu produce alergii sau iritații cutanate; are acțiune antiseptică și antibacteriană; Uleiurile naturale de cătină, galbenele, levănțica, germeni de grâu, mușețel și capsicum previn fenomenul de îmbătrânire prematură, calmează iritațiile și stimulează microcirculația sanguină la nivelul epidermei.

Pentru orice tip de ten!

Compoziție:

Uleiuri naturale: morcov, germeni de grâu, cătina, galbenele, levănțica, mușețel, capsicum, oxid de zinc, și excipienți

Prezentare:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review