Booster exfoliant cu AHA Gerovital H3 Derma+ Premium Care, 4 fiole, Farmec

Booster exfoliant cu AHA Gerovital H3 Derma+ Premium Care, 4 fiole, Farmec - GEROVITAL
Gerovital
P459798797
Boosterul exfoliant cu AHA este conceput pentru diminuarea aspectului tern, lipsit de strălucire al pielii, pentru redarea uniformității și luminozitații naturale a tenului. Complexul exfoliant AHA asigură
Se incarca ofertele...

Descriere Booster exfoliant cu AHA Gerovital H3 Derma+ Premium Care, 4 fiole, Farmec

Boosterul exfoliant cu AHA este conceput pentru diminuarea aspectului tern, lipsit de strălucire al pielii, pentru redarea uniformității și luminozitații naturale a tenului.

Complexul exfoliant AHA asigură o exfoliere blândă, o regenerare a pielii din profunzime către suprafață, o hidratare eficientă.

Vitamina C prezență într-o formă deosebit de stabilă, stimulează sinteza colagenului, reface bariera naturală de protecție a pielii, îmbunătățește aspectul general, liniile fine și ridurile, are efect antiinflamator și antioxidant.

Se recomandă utilizarea împreună cu Gelul depigmentare pete, ca booster al acțiunii de depigmentare.

Mod de utilizare:

Exfolierea se face o dată pe săptămână. Conținutul unei fiole se răstoarnă în palmă și se aplică prin masaj ușor pe zona tratată. Nu necesită clătire. După tratamentul de exfoliere și depigmentare, aplicați Cremă calmanta protectoare.

Prezentare:

4 fiole x 2 mlData ultimei actualizari: 2024-06-28 12:13:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.