Avene Cicalfate+ Crema, 40ml

P459832406
  • -15%
Avene Cicalfate+ Crema, 40ml - CREME-HIDRATARE - AVENE
AVENE
Repară: Ingredientul activ original Sucralfat favorizează repararea epidermei. Curăţă: Asocierea de Sulfat de Cupru - Sulfat de Zinc limitează riscul proliferării bacteriene. Calmează: Bogată in Apă termală Avene calmează epiderma [...]

Avene Cicalfate+ Crema, 40ml

Repară: Ingredientul activ original Sucralfat favorizează repararea epidermei.

Curăţă: Asocierea de Sulfat de Cupru - Sulfat de Zinc limitează riscul proliferării bacteriene.

Calmează: Bogată in Apă termală Avene calmează epiderma fragila.

Crema reparatoare Cicalfate este recomandată cu precădere adulţilor, copiilor şi bebeluşilor pentru a ingriji pielea cu iritaţii cutanate si uscate. Ea poate fi aplicată atȃt pe piele cȃt şi pe mucoase. Pentru anumite indicaţii, consultaţi mai întâi medicul.

Curăţaţi zona iritată pe care doriţi să o trataţi. Aplicaţi crema reparatoare Cicalfate o dată sau de două ori pe zi, în masaj uşor.

Compozitie:

AVENE APĂ TERMALĂ (AVENE AQUA): TRIGLICERIDĂ CAPRILICĂ/CAPRICĂ. ULEI MINERAL (PARAFFINUM LIQUIDUM). GLICERINĂ. ULEI VEGETAL HIDROGENAT. OXID DE ZINC. PROPILEN GLICOL. POLIGLICERIL-2 SESQUIIZOSTEARAT. PEG-22/DODECIL GLICOL COPOLIMER. ALUMINIU OCTASULFAT DE SUCROZĂ. STEARAT DE ALUMINIU. CEARĂ DE ALBINE (CERA ALBA). SULFAT DE CUPRU. STEARAT DE MAGNEZIU. SULFAT DE MAGNEZIU. CEARĂ MICROCRISTALINĂ (CERA MICROCRISTALLINA). SULFAT DE ZINC.Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review