Bioderma Atoderm Intensive Gel Crema piele foarte uscata si atopica, 200g

P479850175
Bioderma Atoderm Intensive Gel Crema piele foarte uscata si atopica, 200g - INGRIJIRE-FATA - BIODERMA
Bioderma
Gama Atoderm

Atoderm Intensive Gel-crema este primul produs de ingrijire creat pentru aceste conditii, care hraneste pielea si calmeaza mancarimea, cu o textura ultra-lejera, proaspata , pentru o aplicare si absorbtie usoara in piele.

[...]

Bioderma Atoderm Intensive Gel Crema piele foarte uscata si atopica, 200g

Caldura si/sau umiditatea pot face ca aplicarea zilnica a unui produs de ingrijire a pielii cu textura bogata, pe pielea uscata, cu tendinta atopica, sa fie neplacuta. Atoderm Intensive Gel-crema este primul produs de ingrijire creat pentru aceste conditii, care hraneste pielea si calmeaza mancarimea, cu o textura ultra-lejera, proaspata , pentru o aplicare si absorbtie usoara in piele.

Datorita vitaminei PP, restaureaza productia de lipide si intareste bariera cutanata a pielii in mod durabil. Formulat pe baza unui derivat de Enoxolona, calmeaza senzatia de mancarime si pruritul. Complexul brevetat Skin Barrier Therapy limiteaza adeziunea si proliferarea. Testat sub supraveghere dermatologica.

Beneficii:

  • Se absoarbe rapid in piele si permite imbracarea imediat dupa aplicare;
  • Toleranta foarte buna;
  • Eficacitate dovedita clinic pe pielea iritata, atopica;Textura non-lipicioasa si non-grasa;
  • Formula neparfumata;

Ingrediente: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, NIACINAMIDE, SODIUM POLYACRYLATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, HYDROGENATED POLYDECENE, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, MANNITOL, POLYSORBATE 20, XYLITOL, RHAMNOSE, SODIUM CITRATE, POLYQUATERNIUM-51, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 479].

Mod de utilizare: Aplicati o data sau de doua ori pe zi, pe pielea curatata in prealabil. Se foloseste zilnic sau ca adjuvant in tratamentul cu dermo-corticoizi, pe fata si corp, la adulti, copii si bebelusi (cu exceptia prematurilor).

Precautii: Daca uscaciunea persista, consultati medicul sau farmacistul.

Forma de prezentare: 200ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50

EAN: 3701129802663
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review