Ziaja Med Crema de Noapte cu Vitamina C

Ziaja Med Crema de Noapte cu Vitamina C -  - ZIAJA
Ziaja
P459821997
Emulsie hidratanta cu vitamina C activa si stabila bazata pe: - biotehnologia enzimelor, o eliberare treptata de vitamina C - o combinatie sinergica cu acid hialuronic si hidroxipolinol pentru optimizarea performantei - efectelor [...]

Descriere: Ziaja Med Crema de Noapte cu Vitamina C

Emulsie hidratanta cu vitamina C activa si stabila bazata pe: - biotehnologia enzimelor, o eliberare treptata de vitamina C - o combinatie sinergica cu acid hialuronic si hidroxipolinol pentru optimizarea performantei - efectelor pe termen lung asupra pielii dupa aplicare

PROBLEMA:

-pielea care are nevoie de reinnoire intensa - subtire, de coeziune scazuta, flacata, cu riduri vizibile si decolorare, lipsita de culoare sanatoasa si stralucire tinereasca.

INDICATII :

prevenirea imbatranirii premature a pielii - ingrijire sugerata 30+, dupa tratamentul dermatologic si estetic pentru persoanele cu afectiuni ale pielii reduse, cenusii si obosite.

- Accelereaza productia de fibre de sprijin - colagen si elastina.

- intareste efectul soliditatii si fermitatii pielii.

- Reduce parametrii de palpare a pielii.

- Pe termen lung netezesc ridurile.

- intinereste pielea prin culoarea iluminarii si alinierea.

- Ofera protectie UV zilnica.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review