Ziaja 19498 Oferta Med Crema Zi Vitamina C + Serum Revitalizant Gratuit

Ziaja 19498 Oferta Med Crema Zi Vitamina C + Serum Revitalizant Gratuit - ANTIRID - ZIAJA
Ziaja
P459842481
Crema antioxidanta de zi SPF 6 50ml cu vitamina C activa si stabila Recomandata pentru 25+ ca preventie in lupta impotriva ridurilor si 40+ pentru reducerea ridurilor. Crema ideala pentru [...]

Descriere: Ziaja 19498 Oferta Med Crema Zi Vitamina C + Serum Revitalizant Gratuit

Crema antioxidanta de zi SPF 6 50ml cu vitamina C activa si stabila

Recomandata pentru 25+ ca preventie in lupta impotriva ridurilor si 40+ pentru reducerea ridurilor. Crema ideala pentru pielea subtire, flasca, riduri vizibile si pete pigmentare, lipsita de un aspect sanatos si stralucitor. Accelereaza productia de colagen si elastina. Previne imbatranirea, imbunatateste fermitatea pielii, netezeste ridurile, confera luminozitatea si uniformizeaza nuanta pielii. Confera protectie UV.

Ingrediente principale:

Vitamina C, HA-acid hialuronic, P-Hidroxipolina, filtre fotostabile UVA/UVB, provitamina B5.

Mod de utilizare:

Se aplica pe fata si decolteu prin masaj usor. Este recoamdata ca zi baza de machiaj Produs hipoalergenic.

Ser revitalizant prin Vitamina C 50ml Ziaja

Serumul revitalizant este o emulsie hidratanta ce contine Vitamina C stabila. Este ideal pentru tratarea tenului ridat, asociat cu pete pigmentare si piele lipsita de elasticitate.

Ideal pentru pielea fina, flasca, cu riduri vizibile si pete pigmentare, aspect tern, lipsit de stralucire. Previne imbatranirea pielii, sterge liniile fine si netezeste ridurile pronuntate. Reface fibrele de colagen responsabile cu mentinerea tineretii pielii.Creste fermitatea pielii, elasticitatea si flexibilitatea. Uniformizeaza culoarea si calmeaza roseata. Reda stralucirea si aspectul natural si sanatos al pielii.

Mod de folosire:

Se aplica dimineata si seara pe fata gat si decolteu pe pielea curata. 



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review